OK

Skitsetegninger og plantegninger København

Arkitektfirmaet GRO har mange års erfaring med udarbejdelse af plan- og skitsetegninger til private og erhverv. Jeg har i mere end 20 år realiseret tanker, drømme og projektideer til faktiske skitse- og plantegninger. Jeg er uddannet arkitekt og bygningskonstruktør, så jeg har den visuelle og byggetekniske viden, der skal til for at levere færdige skitsetegninger og plantegninger.

Som arkitekt tilstræber jeg mig at lave rum, der kan rumme glæde, sundhed, oplevelser og fællesskab. Hør mere om plan- og skitsetegninger på telefon 40 61 77 49 eller kontakt mig via kontaktformularen herunder.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Plantegninger København

Få lavet en plantegning til jeres projekt, uanset om det er et større erhvervsbyggeri eller drømmen om et nyt fritidshus. Jeg laver både plantegninger til eksisterende eller til kommende byggerier.

Unikke skitsetegninger

Går I med tanker eller drømme om et bygge-/boligprojekt, kan jeg hjælpe med at lave drømmene om til en faktisk skitsetegning. En skitsetegning gør det nemmere at se projektet for sig og kan være en hjælpe til, om man skal tage det næste skridt i processen. Jeg laver skitsetegninger for både private og erhverv i København.

Få lavet plantegning eller skitsetegning af tegnestuen GRO

Kontakt arkitekttegnestuen GRO og hør mere om plantegninger og skitsetegninger. Ring på telefon 40 61 77 49 eller send en besked via kontaktformularen her på siden.

GRO er ejet af arkitekt MAA og bygningskonstruktør Hanne Gro Larsen, der har mere end 20 års erfaring. Arkitektfirmaet GRO arbejder visionært og byggeteknisk orienteret med små og store byggesager, såsom boliger, institutioner, lokalplaner, visualiseringer m.m. Hos Arkitektfirmaet Gro får du et byggeprogram, der er tilpasset til dig og som tager udgangspunkt i dit individuelle budget.


Åbningstider

Mandag - fredag: 8:00 - 19:00

Lørdag - søndag: 9:00 - 14:00


Referencer

”Hanne er god til at tænke ud af boksen og komme med gode og anderledes løsninger. Hun har altid en god dialog med bygherren og kunden for at opnå en tilfredsstillende løsning”
Paw

”Jeg har været meget tilfreds med det arbejde, som arkitektfirmaet GRO har udført for mig. Hanne Gro er let tilgængelig, og hun er hurtig til at påbegynd en opgave”
Jesper

”Vores samarbejde med Hanne Gro var et godt og professionelt forløb med en konstruktiv dialog begge veje. Vi har været yderst tilfredse med forløbet og resultatet”
Jan Arpe
Direktør, Erhvervs-Agenten


Medlem af Arkitektforeningen


Medlem af


Vi dækker halvdelen af Danmark