OK

Konkurrence arkitekt København

Overvejer I at bygge nyt eller om? Det kan være svært at overskue et større byggeprojekt, uden skitser og tegninger, man skal kunne se det for sig! Jeg kan hjælpe jer med at skitsere jeres tanker og drømmer.

Ud over skitsere med tegninger, så kan jeg hjælpe med dialogen med eventuelle entreprenører, håndværkere og myndigheder.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Arkitekt konkurrencer

Jeg har gennem årene været med til mange forskellige arkitekt konkurrencer. Jeg var med til mit første konkurrenceprojekt i 1998. Det er altid spændende som konkurrence arkitekt, om man få opgaven eller ej.

Her er nogle af de arkitekt konkurrencer jeg har været med i:

  • Konkurrenceforslag til tilbygning, Stevns Rådhus
  • Konkurrenceforslag vedr. Digtervejsskolen
  • Totalentreprisekonkurrence med Hoffmann på et Integreret bibliotek (Vandt vi)
  • Konkurrence om ny børneinstitution i Stenlille
  • Konkurrenceprojekt daginstitution i Ørslev
  • Konkurrenceforslag til afskærmning af Jellingestenene
  • m.fl.

Få et uforpligtende tilbud på en arkitektopgave

Få en konkurrence arkitekt i København med ind over jeres byggeopgave. Kontakt arkitekttegnestuen GRO på telefon 40 61 77 49 eller på mail h@gro-maa.dk.

GRO er ejet af arkitekt MAA og bygningskonstruktør Hanne Gro Larsen, der har mere end 20 års erfaring. Arkitektfirmaet GRO arbejder visionært og byggeteknisk orienteret med små og store byggesager, såsom boliger, institutioner, lokalplaner, visualiseringer m.m. Hos Arkitektfirmaet Gro får du et byggeprogram, der er tilpasset til dig og som tager udgangspunkt i dit individuelle budget.


Åbningstider

Mandag - fredag: 8:00 - 19:00

Lørdag - søndag: 9:00 - 14:00


Referencer

”Hanne er god til at tænke ud af boksen og komme med gode og anderledes løsninger. Hun har altid en god dialog med bygherren og kunden for at opnå en tilfredsstillende løsning”
Paw

”Jeg har været meget tilfreds med det arbejde, som arkitektfirmaet GRO har udført for mig. Hanne Gro er let tilgængelig, og hun er hurtig til at påbegynd en opgave”
Jesper

”Vores samarbejde med Hanne Gro var et godt og professionelt forløb med en konstruktiv dialog begge veje. Vi har været yderst tilfredse med forløbet og resultatet”
Jan Arpe
Direktør, Erhvervs-Agenten


Medlem af Arkitektforeningen


Medlem af


Vi dækker halvdelen af Danmark