OK

Jeg tilbyder

Gennem de sidste 20 år har jeg visualiseret drømmene for både private boligejere, erhvervslivet og offentlige institutioner. Så hvad enten du skal have hjælp til en ombygning, visualisering af projektet, lokalplaner eller noget helt andet, så brug min erfaring til at komme sikkert i mål.

Vi starter med et interview, hvor vi sammen fastlægger rammerne for projektet. Derefter vil jeg levere 3 skitseforslag ud fra disse rammer samt det ønskede budget.

Send mig en besked via kontaktformularen herunder og jeg vil så vende tilbage med svar og et prisoverslag på projektet. Du kan også ringe til mig på telefon 40 61 77 49.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Før I går i gang med byggeprojektet

Hvis I skal i gang med et byggeprojekt, skal I overveje at hyre en arkitekt, som kan hjælpe med at planlægge og gennemføre projektet. En god arkitekt hjælper jer med at afklare jeres idéer og behov og sikrer, at opgaven løses bedst muligt arkitektonisk og byggeteknisk. Derudover sikrer I jer også, at projektet overholder gældende love og regler.

Rådgivning af uddannet arkitekt og bygningskonstruktør

Vælg GRO og I får rådgivning af en arkitekt, der er uddannet ved Kunstakademiets Arkitektskole og som også er uddannet bygningskonstruktør. Derved sikres det, at arkitektur og byggeteknik går op i en højere enhed.

Visualisering af projekt

Inden du træffer beslutning om den endelige udformning af dit byggeprojekt, kan jeg varmt anbefale, at du får udarbejdet en visualisering af projektet. Visualiseringer kan også anvendes som prospektmateriale i forbindelse med køb og salg af ejendom. Jeg udfører mange former for visualiseringer og animationer.

Lokalplaner

Vælg GRO til udarbejdelse af de kommunale lokalplaner. Hos GRO lægges der vægt på at bidrage med at skabe både visionære og holdbare planer. Derudover lægges der vægt på planerne er holdbare og realistiske. Herunder kan du se eksempler på allerede udarbejdede lokalplaner:

Område til dagligvarebutik

Lokalplan for boligområde

Kontakt mig og få afklaret hvilke muligheder, der vil passe bedst til lige netop din sag. Ring på telefon 40 61 77 49 eller benyt kontaktformularen til at sende mig en besked.

GRO er ejet af arkitekt MAA og bygningskonstruktør Hanne Gro Larsen, der har mere end 20 års erfaring. Arkitektfirmaet GRO arbejder visionært og byggeteknisk orienteret med små og store byggesager, såsom boliger, institutioner, lokalplaner, visualiseringer m.m. Hos Arkitektfirmaet Gro får du et byggeprogram, der er tilpasset til dig og som tager udgangspunkt i dit individuelle budget.


Åbningstider

Mandag - fredag: 8:00 - 19:00

Lørdag - søndag: 9:00 - 14:00


Referencer

”Hanne er god til at tænke ud af boksen og komme med gode og anderledes løsninger. Hun har altid en god dialog med bygherren og kunden for at opnå en tilfredsstillende løsning”
Paw

”Jeg har været meget tilfreds med det arbejde, som arkitektfirmaet GRO har udført for mig. Hanne Gro er let tilgængelig, og hun er hurtig til at påbegynd en opgave”
Jesper

”Vores samarbejde med Hanne Gro var et godt og professionelt forløb med en konstruktiv dialog begge veje. Vi har været yderst tilfredse med forløbet og resultatet”
Jan Arpe
Direktør, Erhvervs-Agenten


Medlem af Arkitektforeningen


Medlem af


Vi dækker halvdelen af Danmark