OK

Din bygningsarkitekt i København

Arkitekt Hanne Gro, indehaver af arkitektfirmaet GRO, har mere end 20 års erfaring som bygningsarkitekt i København. Overvejer I at ombygge jeres køkken, lave en tilbygning eller bygge et helt nyt hus? Der er ikke en opgave, der er for stor eller for lille for bygningsarkitekt Hanne Gro Larsen. Hør mere om, hvad firmaet kan tilbyde jer via kontaktformularen herunder eller på telefon 40 61 77 49.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Udlev jeres drømme

Drømmer I om at bygge et nyt hus? Eller drømmer I om at bygge om i jeres lejlighed? Jeg hjælper jer gerne med at skitsere og tegne jeres boligdrømme, så I kan få udlevet jeres drømme. Som bygningsarkitekt i København har jeg i de seneste 20 år assisteret med rådgivning ved byggeprojekter for både privat- og erhvervskunder. Jeg hjælper gerne med alle faserne i et byggeprojekt, lige fra skitserne til kontakt til entreprenører og håndværkere.

Min erfaring som bygningsarkitekt kommer jer til gode

Hvis I vælger Arkitektfirmaet GRO til jeres byggeprojekt, får I en bygningsarkitekt i København med en stor viden inden for byggeri. Jeg er uddannet arkitekt og bygningskonstruktør, hvilket giver en perfekt kombination af viden inden for det visuelle og det byggetekniske. Jeg er meget kvalitetsbevidst og sætte en ære i at udføre mit arbejde med stor dygtighed. Hos Arkitektfirmaet GRO er kunden altid i centrum, og der tages derfor udgangspunkt i at opfylde jeres behov og ønsker.

Få et tilbud fra bygningsarkitekt i København

Kontakt Arkitektfirmaet GRO, hvis I skal bruge en bygningsarkitekt i København. Jeg står klar til at besvare eventuelle spørgsmål og rådgive jer i jeres byggeprojekt på telefon 40 61 77 49 eller på mail h@gro-maa.dk. Lad os sammen forvandle jeres boligdrømme til virkelighed.

GRO er ejet af arkitekt MAA og bygningskonstruktør Hanne Gro Larsen, der har mere end 20 års erfaring. Arkitektfirmaet GRO arbejder visionært og byggeteknisk orienteret med små og store byggesager, såsom boliger, institutioner, lokalplaner, visualiseringer m.m. Hos Arkitektfirmaet Gro får du et byggeprogram, der er tilpasset til dig og som tager udgangspunkt i dit individuelle budget.


Åbningstider

Mandag - fredag: 8:00 - 19:00

Lørdag - søndag: 9:00 - 14:00


Referencer

”Hanne er god til at tænke ud af boksen og komme med gode og anderledes løsninger. Hun har altid en god dialog med bygherren og kunden for at opnå en tilfredsstillende løsning”
Paw

”Jeg har været meget tilfreds med det arbejde, som arkitektfirmaet GRO har udført for mig. Hanne Gro er let tilgængelig, og hun er hurtig til at påbegynd en opgave”
Jesper

”Vores samarbejde med Hanne Gro var et godt og professionelt forløb med en konstruktiv dialog begge veje. Vi har været yderst tilfredse med forløbet og resultatet”
Jan Arpe
Direktør, Erhvervs-Agenten


Medlem af Arkitektforeningen


Medlem af


Vi dækker halvdelen af Danmark