OK

Arkitektpris København

Ønsker I at få en arkitektpris, som giver en indikation på hvad jeres byggeprojekt kommer til at koste? Så kontakt Arkitektfirmaet GRO. Jeg kan give jer en konkurrencedygtig arkitektpris i København. Jeg har mange års erfaring med arkitektarbejde i København, og jeg tilbyder arkitektrådgivning til både store og små byggeprojekter.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Overslag på arkitektpris i København

Jeg har 20 års erfaring med arkitektopgaver, og jeg sætter en ære i at bygge bro mellem mine kunders drømme og realiseringen af dem. Det kan ofte være svært at forestille sig resultatet af et byggeprojekt, hvis der ikke eksisterer skitser og tegninger af projektet. Uanset, om I står over for et større eller mindre byggeprojekt, kan jeg hjælpe jer med at udforme skitser og tegninger. Prøv prisberegneren her for at se, hvad det vil koste at realisere jeres drømme.

Tilbygning eller ombygning

Ønsker I at ændre jeres nuværende bolig med enten en tilbygning eller ombygning? Det kan i mange tilfælde være en billigere løsning af ændre på sin nuværende bolig i stedet for at skulle ud og købe nyt. Hos Arkitektfirmaet GRO er kunden altid i centrum, og det er derfor ud fra jeres ønsker og behov, at jeg udformer et forslag til en tilbygning eller ombygning. Jeg tilbyder skitser og tegninger til en konkurrencedygtig arkitektpris i København.

Visualisering af jeres byggeprojekt

Hvis I ønsker det, kan jeg tilbyde at udarbejde en visualisering af jeres byggeprojekt. En visualisering kan ofte være med til at give et bedre billede af, hvordan det endelige byggeprojekt bliver. Jeg har stor erfaring med at udforme forskellige visualiseringer, for eksempel til salg af boliger og til nye byggeprojekter.

Få en specifik arkitektpris til København

Hvis I ønsker at få et uforpligtende tilbud til en god arkitektpris i København, så kontakt mig på tlf. 40 61 77 49 eller ved at anvende kontaktformularen her på siden.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

GRO er ejet af arkitekt MAA og bygningskonstruktør Hanne Gro Larsen, der har mere end 20 års erfaring. Arkitektfirmaet GRO arbejder visionært og byggeteknisk orienteret med små og store byggesager, såsom boliger, institutioner, lokalplaner, visualiseringer m.m. Hos Arkitektfirmaet Gro får du et byggeprogram, der er tilpasset til dig og som tager udgangspunkt i dit individuelle budget.


Åbningstider

Mandag - fredag: 8:00 - 19:00

Lørdag - søndag: 9:00 - 14:00


Referencer

”Hanne er god til at tænke ud af boksen og komme med gode og anderledes løsninger. Hun har altid en god dialog med bygherren og kunden for at opnå en tilfredsstillende løsning”
Paw

”Jeg har været meget tilfreds med det arbejde, som arkitektfirmaet GRO har udført for mig. Hanne Gro er let tilgængelig, og hun er hurtig til at påbegynd en opgave”
Jesper

”Vores samarbejde med Hanne Gro var et godt og professionelt forløb med en konstruktiv dialog begge veje. Vi har været yderst tilfredse med forløbet og resultatet”
Jan Arpe
Direktør, Erhvervs-Agenten


Medlem af Arkitektforeningen


Medlem af


Vi dækker halvdelen af Danmark