OK

Dit arkitektfirma i København

Leder du efter et arkitektfirma og arkitekt i København, der har mange års erfaring med at realisere byggeprojekter til en god pris? Så kontakt Arkitektfirmaet GRO. Hanne Gro er en anerkendt arkitekt i København og kan hjælpe med alt fra ombygning og tilbygning til planlægning og tegning af nyt byggeri.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Har du brug for en professionel arkitekt?

Der er mange arkitekter i København, men hvis I ønsker sikker og kompetent rådgivning, så er Arkitektfirmaet GRO det rette arkitektfirma i København. Som arkitekt har jeg i mange år rådgivet i forbindelse med nye byggeprojekter. Det kan ofte være en fordel at kontakte en arkitekt i forbindelse med et byggeprojekt. Jeg kan hjælpe med at sikre, at I vælger den mest optimale løsning til jeres byggeprojekt. Samtidig kan jeg rådgive jer i, hvordan jeres byggeprojekt overholder de gældende regler og love inden for byggeri.

Plantegninger og skitsetegninger

Jeg har i mange år udformet plan- og skitsetegninger til både erhvervs- og privatkunder. Udover at jeg er uddannet arkitekt, har jeg også taget uddannelsen som bygningskonstruktør. Det betyder, at jeg besidder viden inden for både det byggetekniske og det visuelle, hvilket er en stor fordel i udformningen af plan- og skitsetegninger. Klik her hvis du ønsker at se eksempler på mine plan- og skitsetegninger.

Arkitektfirma til København og omegn

Som arkitektfirma har jeg hjemme i Næstved, men størstedelen af mine kunder befinder sig i København. Jeg har dog også kunder i lokalområdet, og på resten af Sjælland. Hvis I ønsker at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe jer som arkitektfirma i Købehavn, er I meget velkommen til at kontakte mig. Jeg kan kontaktes på telefon 40 61 77 49 eller via min mail h@gro-maa.dk. I kan også anvende kontaktformularen her på hjemmesiden.

GRO er ejet af arkitekt MAA og bygningskonstruktør Hanne Gro Larsen, der har mere end 20 års erfaring. Arkitektfirmaet GRO arbejder visionært og byggeteknisk orienteret med små og store byggesager, såsom boliger, institutioner, lokalplaner, visualiseringer m.m. Hos Arkitektfirmaet Gro får du et byggeprogram, der er tilpasset til dig og som tager udgangspunkt i dit individuelle budget.


Åbningstider

Mandag - fredag: 8:00 - 19:00

Lørdag - søndag: 9:00 - 14:00


Referencer

”Hanne er god til at tænke ud af boksen og komme med gode og anderledes løsninger. Hun har altid en god dialog med bygherren og kunden for at opnå en tilfredsstillende løsning”
Paw

”Jeg har været meget tilfreds med det arbejde, som arkitektfirmaet GRO har udført for mig. Hanne Gro er let tilgængelig, og hun er hurtig til at påbegynd en opgave”
Jesper

”Vores samarbejde med Hanne Gro var et godt og professionelt forløb med en konstruktiv dialog begge veje. Vi har været yderst tilfredse med forløbet og resultatet”
Jan Arpe
Direktør, Erhvervs-Agenten


Medlem af Arkitektforeningen


Medlem af


Vi dækker halvdelen af Danmark