Heroshot

Skitsetegninger og plantegninger København

Arkitektfirmaet GRO har mange års erfaring med udarbejdelse af plan- og skitsetegninger til private og erhverv. Jeg har i mere end 20 år realiseret tanker, drømme og projektideer til faktiske skitse- og plantegninger. Jeg er uddannet arkitekt og bygningskonstruktør, så jeg har den visuelle og byggetekniske viden, der skal til for at levere færdige skitsetegninger og plantegninger.

Som arkitekt tilstræber jeg mig at lave rum, der kan rumme glæde, sundhed, oplevelser og fællesskab. Hør mere om plan- og skitsetegninger på telefon 40 61 77 49 eller kontakt mig via kontaktformularen herunder.


Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Sidekick

Plantegninger København

Få lavet en plantegning til jeres projekt, uanset om det er et større erhvervsbyggeri eller drømmen om et nyt fritidshus. Jeg laver både plantegninger til eksisterende eller til kommende byggerier.

Unikke skitsetegninger

Går I med tanker eller drømme om et bygge-/boligprojekt, kan jeg hjælpe med at lave drømmene om til en faktisk skitsetegning. En skitsetegning gør det nemmere at se projektet for sig og kan være en hjælpe til, om man skal tage det næste skridt i processen. Jeg laver skitsetegninger for både private og erhverv i København.

Få lavet plantegning eller skitsetegning af tegnestuen GRO

Kontakt arkitekttegnestuen GRO og hør mere om plantegninger og skitsetegninger. Ring på telefon 40 61 77 49 eller send en besked via kontaktformularen her på siden.

Tak for din henvendelse, som nu er registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.
gro-maa.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK