Heroshot

Ombygning og tilbygning

Skal I til at bygge om eller til? Så få en arkitekt og bygningskonstruktør med ind i processen. GRO’s arkitekttegnestue arbejder visionært og byggeteknisk med større og mindre byggesager, herunder ombygninger og tilbygninger.

Jeg bygger bro mellem drøm og virkeliggørelse af byggeprojekter. Jeg er uddannet arkitekt og bygningskonstruktør, og har mere end 20 års erfaring med rådgivning omkring byggeprojekter, både for private og erhverv.


Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Sidekick

Tilbygning København

En tilbygning kan have flere formål. Det kan være et ekstra børneværelse, et større køkken, nyt kontor eller noget helt tredje. En tilbygning kan i nogle tilfælde være en bedre og billigere løsning end at flytte i noget større. Jeg kan hjælpe jer med at realisere jeres tanker og drømme vedrørende en tilbygning.

En tilbygning skal passe sammen med den eksisterende arkitektur og de eksisterende omgivelser. Jeg har erfaringen og ekspertisen til at hjælpe jer hele vejen igennem byggeprojektet. Jeg tager også gerne dialogen med eventuelle entreprenører, byggefirmaer og myndigheder.

Ombygning København

Går I med tanker om at bygge om? Så få en uddannet arkitekt med ind i processen. Jeg kan som arkitekt hjælpe jer med at visualisere jeres tanker og drømme til faktiske skitser. Det kan være svært at se for sig, om en eventuel ombygning kan fungere uden faktiske tegninger eller skitser.
Jeg har hjemme i Næstved, men løser mange opgaver i København og på resten af Sjælland.

Skal projektet løses som et myndighedsprojekt, så hjælper jeg også gerne med det.

Tilbud på skitser til ombygning og tilbygninger

Kontakt arkitekttegnestuen GRO og hør mere om tilbygninger og ombygninger i København. Jeg kan hjælpe, uanset om det er en lille lejlighed, villa eller en erhvervsbygning.

Ring til mig på telefon 40 61 77 49 eller udfyld kontaktformularen her på siden og send mig en besked.

Tak for din henvendelse, som nu er registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.
gro-maa.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK