Heroshot

Dit arkitektfirma i København

Leder du efter et arkitektfirma i København, der har mange års erfaring med at realisere byggeprojekter til en god pris? Så kontakt Arkitektfirmaet GRO. Hanne Gro er en af de anerkendte arkitekter i København, og kan hjælpe med alt fra ombygning og tilbygning til planlægning og tegning af nyt byggeri.


Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Sidekick

Har du brug for en professionel arkitekt?

Der er mange arkitekter i København, men hvis I ønsker sikker og kompetent rådgivning, så er Arkitektfirmaet GRO det rette arkitektfirma i København. Som arkitekt i Købehavn har jeg i mange år rådgivet i forbindelse med nye byggeprojekter. Det kan ofte være en fordel at kontakte en arkitekt i forbindelse med et byggeprojekt. Jeg kan hjælpe med at sikre, at I vælger den mest optimale løsning til jeres byggeprojekt. Samtidig kan jeg rådgive jer i, hvordan jeres byggeprojekt overholder de gældende regler og love inden for byggeri.

Plantegninger og skitsetegninger

Jeg har i mange år udformet plan- og skitsetegninger til både erhvervs- og privatkunder. Udover at jeg er uddannet arkitekt i København, har jeg også taget uddannelsen som bygningskonstruktør. Det betyder, at jeg besidder viden inden for både det byggetekniske og det visuelle, hvilket er en stor fordel i udformningen af plan- og skitsetegninger. Klik her hvis du ønsker at se eksempler på mine plan- og skitsetegninger.

Arkitektfirma til København og omegn

Som arkitektfirma har jeg hjemme i Næstved, men størstedelen af mine kunder befinder sig i København. Jeg har dog også kunder i lokalområdet, og på resten af Sjælland. Hvis I ønsker at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe jer som arkitektfirma i Købehavn, er I meget velkommen til at kontakte mig. Jeg kan kontaktes på telefon 40 61 77 49 eller via min mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. I kan også anvende kontaktformularen her på hjemmesiden.

Tak for din henvendelse, som nu er registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.
gro-maa.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK